Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Будівельники встановили перші балки для майбутньої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу над Русанівським озером» ( +відео)

04 лютого 2020 року, 18:49

Будівельники встановили перші балки для майбутньої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу над Русанівським озером. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав мер столиці Віталій Кличко. Також він оприлюднив відео про те, як встановлювали першу балку.

«Добудова Подільсько-Воскресенського мостового переходу – одне з головних завдань на цей рік для міської влади. Роботи на об’єкті тривають за графіком. Сьогодні будівельники встановили перші балки для майбутньої частини мостового переходу над Русанівським озером. Кожна з цих балок важить майже 70 тонн. Підіймають їх за допомогою надпотужних кранів, а контролюють процес фахівці з Нідерландів, – зазначив мер. – Також тривають роботи зі встановлення опор у бік Троєщини. Наприкінці цього року ми відкриємо автосполучення Подільсько-Воскресенським мостом. І приступимо до наступного етапу – будівництва метро на Троєщину», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]