Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко делегував Петра Пантелеєва до робочої групи з напрацювання механізму реалізації мораторію на підвищення тарифів

14 липня 2016 року, 11:03

Київський міський голова Віталій Кличко делегував до робочої групи з напрацювання механізму реалізації мораторію на підвищення тарифів заступника голови КМДА Петра Пантелеєва. Про це мер заявив на початку засідання Київради.

Кличко знову звернувся до депутатів, зокрема і фракції «Єдність» з тим, що робоча група з напрацювання механізму запровадження мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги повинна працювати, а депутати, і особливо автори рішення, – подати свої пропозиції.

«Подавайте своє бачення і пропозиції. У першу чергу активними мають бути ті, хто готував проект такого рішення. У вас же, сподіваюся, є бачення його впровадження. Я делегую в цю робочу групу свого заступника Петра Пантелеєва – фахівця, який відповідає, зокрема, за житлово-комунальну сферу столиці», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що учора міська рада Дніпра ухвалила аналогічне рішення про запровадження мораторію на підвищення тарифів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]