Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Для прийому хворих на коронавірус Київ визначив майже 5100 ліжок у 29 медзакладах

12 березня 2021 року, 12:22

Для прийому хворих на коронавірус Київ визначив майже 5100 ліжок у 29 медзакладах. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Сьогодні головне – це здоров’я і життя кожного з нас, наших рідних і близьких, наших друзів, здоров’я і життя українців. І дуже важливо упередити колапс медичної системи. Ми контролюємо ситуацію. Бо місто визначило для прийому хворих на коронавірус майже 5100 ліжок у 29 медзакладах столиці. Три з них – заклади «Укрзалізниці», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що сьогодні хворих на коронавірус приймають 24 із визначених медзакладів, де підготували понад 4 тисячі ліжок. 

«Із них подачею кисню обладнані понад 3760 ліжок. Зокрема, майже 2700 – централізованою подачею. Кисневих концентраторів у медичних закладах Києва наразі – 1075. Нагадаю, на збільшення кількості ліжок із подачею кисню місто виділило майже 30 мільйонів гривень. Це – кошти на капітальний ремонт систем киснепостачання. Ще близько 7,5 мільйона витратили на закупівлю кисневих концентраторів», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]