Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: До Асоціації міст України вступили ще 5 членів. Тепер до АМУ входить 986 громад

22 серпня 2022 року, 14:01

До Асоціації міст України вступили ще 5 нових членів. Тепер до АМУ входить 986 громад українських міст, містечок, селищ і сіл. Про це мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко заявив під час засідання Правління АМУ, яке відбулося в онлайн режимі.

«За період від минулого засідання Правління, яке відбулося 16 травня, до нас надійшло ще 5 рішень місцевих рад про вступ до Асоціації. З прийняттям нових членів Асоціація збільшилася до 986 громад. І ми продовжимо представляти і захищати інтереси місцевого самоврядування, інтереси наших громад», – сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, членами АМУ є місцеві ради, які спільно визначають проблематику та завдання, що стоять перед місцевим самоврядуванням, об’єднують позиції та координують свої дії у відносинах з органами державної влади та міжнародними партнерами через Асоціацію міст України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]