Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «До Дня Києва на Поштовій відновлять пошкоджену вандалами композицію із малюками» (+відео)

18 травня 2018 року, 9:24

До Дня Києва на Поштовій площі відновлять пошкоджену вандалами художню композицію «Малюки, що пускають кораблики». Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! До Дня Києва на Поштовій площі відновлять пошкоджену вандалами художню композицію «Малюки, що пускають кораблики». Маленьких Кия, Щека, Хорива та їхню сестру Либідь уже полюбили кияни, які із задоволенням приходять гуляти на Поштову»,– написав Віталій Кличко та додав, що скульптор Володимир Журавель, який створив композицію, вже працює над її відновленням.

У квітні вандали сплюндрували художню композицію з малюками – вирвали та поцупили частину латунних плит, що складали карту столиці. Злочинців тоді швидко затримали. Кількох правоохоронців, які затримали вандалів, мер пообіцяв відзначити.

«Наступного тижня, як і обіцяв, передам велосипеди правоохоронцям Подільського райуправління поліції, які по гарячих слідах затримали зловмисників. Дякую всім, хто любить і береже наше місто, хто створює красу, яка радує багатьох людей!» – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]