Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «До кінця року у Святошинському районі буде відкритий новий сучасний центр соціального обслуговування»

13 травня 2016 року, 14:23

До кінця року в Святошинському районі на вулиці Гната Юри буде відкритий новий сучасний Центр соціальних служб. Це буде не тільки оновлена будівля, а й нові стандарти надання послуг. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району.

«Сьогодні цей соціальний центр обслуговує близько 2-х тисяч осіб, з них близько 1000 людей, які не можуть прийти, отримують послуги вдома. В цьому центрі майже 10 років тому почалася реконструкція, гроші, які було вкладено, використовувалися неефективно. Тож перед нами стоїть завдання запустити оновлений центр у короткі терміни, щоб мешканці Святошинського району отримували якісні соціальні послуги. До кінця року ми відкриємо новий центр. Це буде не тільки нова будівля, це будуть нові стандарти надання послуг і обслуговування – без черг, сучасний комфортний сервіс для кожного, хто потребує допомоги», – зазначив Віталій Кличко.

Він розповів, що у новий центр будуть перенесені всі соціальні служби району, що дозволить, зокрема, звільнити приміщення дитсадка, в якому зараз розташовані деякі з них.

«І у нас буде ще один дитсадок, який повинен працювати за профілем», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що також буде облаштована територія навколо центру і проведені ландшафтні роботи.

Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району надає допомогу громадянам похилого віку, інвалідам та громадянам, які перебувають у складних життєвих ситуаціях і потребують сторонньої допомоги. Також центр здійснює соціально-медичну, психологічну, педагогічну реабілітацію дітей із дитячим церебральним паралічем, з ураженням центральної нервової системи.

Реконструкція з прибудовою передбачає створення єдиного соціального центру, що надасть можливість розташувати в цій будівлі усі районні служби соціального спрямування, які забезпечують вирішення питань з працевлаштування, надання соціально-побутових, психологічних та юридичних послуг мешканцям району.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]