Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: До сьогоднішнього вечора відновлять теплопостачання в оселі киян, де його не було через вчорашню ракетну атаку

01 листопада 2022 року, 17:22

До сьогоднішнього вечора повинні відновити теплопостачання в оселі киян, де тепла не було через вчорашню ракетну атаку агресора. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Наша система енерго- та теплозабезпечення – достатньо велика. І для того, щоб її розігнати, потрібен деякий час, щоб вода пройшла повний цикл. Як кажуть фахівці, до сьогоднішнього вечора там, де тепла не було та де воно зникло після вчорашніх ракетних обстрілів, буде повністю відновлене теплопостачання», – сказав Віталій Кличко.

Через пошкодження енергооб’єктів на Київщині в результаті вчорашніх обстрілів, знеструмленими були і столичні котельні. Тому, відновивши електропостачання, наразі завершують відновлення подачі тепла в житло киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]