Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Дорожні служби здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно. Роботи тривають у всіх районах столиці

14 квітня 2022 року, 18:25

Дорожні служби столиці здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно. Роботи тривають у всіх районах міста. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

За його словами, місто наводить лад після зими і робить все можливе, аби максимально забезпечити комфорт для мешканців столиці.

«Зокрема, навіть в умовах воєнного стану і складної економічної ситуації дорожні служби здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно – там, де утворилися вибоїни та ями після зимового періоду. Плани з капітальних та поточних ремонтів довелося дещо відтермінувати. А роботи з аварійного ямкового ремонту тривають у всіх районах міста. Зокрема, техніка та бригади «Київавтодору» працюють на вулицях: Чорновола, Омеляновича-Павленка, Солом’янській, Леся Курбаса, Верховинній, Кільцевій дорозі, Малевича, Костянтинівській, на площі Перемоги та в Тверському тупику», – повідомив Віталій Кличко.

Також працівники «Київавтодору» разом зі столичними рятувальниками і волонтерами допомагають у відновленні зруйнованих російськими окупантами містечок під Києвом.

«У Гостомелі, наприклад, останні два дні працювали 20 одиниць спецтехніки з фахівцями зі столиці, а також – понад 60 рятувальників та волонтерів, 20 фахівців міського управління ДСНС.  Майже тиждень працюють наші служби в Бородянці. За ці дні з Києва туди спрямовано 106 одиниць техніки. А також – 140 волонтерів, залучено 609 чоловік особового складу столичного управління ДСНС», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]