Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Дорожній сезон у Києві розпочали з оновлення Індустріального мосту та капремонту низки доріг

04 березня 2021 року, 14:44

У Києві розпочали дорожній сезон. Зокрема, вже тривають роботи з оновлення Індустріального мосту, кількох інших шляхопроводів та ремонт доріг. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на засіданні Київради.

«Нам потрібно оновлювати інфраструктуру міста, у яку десятиліттями не вкладали коштів. Зокрема, столичні мости і дороги. Зараз, коли вже потеплішало, в місті розпочинається дорожній сезон. Так, стартували роботи з оновлення Індустріального мосту, деяких інших шляхопроводів та капітальний ремонт доріг. Активізуємо роботи і на Подільсько-Воскресенському мостовому переході, де ми вийшли вже на фінальну стадію будівництва», – додав Віталій Кличко.

Також він зазначив, що на цей рік запланували і ремонт міських парків, зон відпочинку та об’єктів соціальної інфраструктури.

Пленарне засідання Київради (4 березня)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]