Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив реорганізувати кілька комунальних підприємств задля поліпшення ефективності роботи Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА

17 лютого 2022 року, 11:53

Мер Києва Віталій Кличко доручив здійснити аудит кількох комунальних підприємств, що працюють у структурі Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА. Та реорганізувати відповідні підприємства задля поліпшення ефективності роботи Департаменту. Про це Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Нещодавно трапилася ганебна історія, яка не красить усю владу столиці. Я маю на увазі затримання НАБУ депутата Київради та кількох чиновників комунальних підприємств. Хочу підкреслити: ми всіляко сприяли і будемо сприяти правоохоронцям, аби виявляти і притягувати до відповідальності корупціонерів, незважаючи на посади, статуси та партійні кольори», – наголосив Віталій Кличко.

Він зауважив, що розраховує на об’єктивне та всебічне розслідування НАБУ щодо депутата Київради та інших осіб.

«Даю доручення здійснити аудит кількох комунальних підприємств, що працюють у структурі Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА. Щоб ми могли зробити реструктуризацію підприємств. Аби і Департамент промисловості, і його підрозділи працювали ефективно та відкрито. А хто там думає, що на закупівлях можна аферизмом займатися – наголошу: не ламайте голову над схемами! Торги будуть здійснюватися виключно через систему ProZorro!»– підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]