Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив вирішити питання про надання пільг на сплату комунальних послуг родинам Героїв Небесної сотні

17 лютого 2016 року, 12:52

Мер Києва Віталій Кличко доручив у найкоротший термін підготувати проект рішення Київради про надання пільг на сплату житлово-комунальних послуг родинам киян-Героїв Небесної сотні. Про це Віталій Кличко заявив під час зустрічі з сім'ями Героїв Небесної сотні.

«25 лютого відбудеться чергова сесія Київради. І я доручаю внести це питання як невідкладне. Впевнений, весь депутатський корпус підтримає пропозицію щодо надання пільг родинам Героїв Небесної сотні», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, столична влада намагається підтримати родини загиблих Героїв. Так, у 2015 році у рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч людям» членам сімей Небесної сотні було надано адресну матеріальну допомогу з нагоди державних свят. І зазначив, що на сім’ї Героїв Небесної сотні поширюються дія закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», їм надані пільги ветеранів війни.

«За законом України, сім’ям осіб, які загинули під час участі у Революції Гідності, надаються пільги на позачергове забезпечення житловою площею. Це так само стосується людей, які стали інвалідами внаслідок поранень та каліцтв, отриманих на Майдані», – сказав Київський міський голова. І зазначив, що сьогодні сертифікати на квартири отримали родини шести Героїв Небесної Сотні та один Герой, який втратив здоров'я внаслідок подій на Майдані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]