Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Фахівці вже завершили спорудження флагштоку висотою майже 90 метрів для найбільшого прапору України» (+фото)

20 серпня 2020 року, 15:30

Фахівці вже завершили спорудження на київських пагорбах флагштоку висотою майже 90 метрів для найбільшого прапору України. Про це мер столиці Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Зовсім скоро над київськими пагорбами замайорить найбільший, головний прапор України. Фахівці вже завершили спорудження флагштоку висотою майже 90 метрів. А важить він 32 тонни. Розмір полотнища прапору – 16 на 24 метри. Також уже встановили елементи підсвітки найбільшого державного прапору, який можна буде побачити і вночі, практично з будь-якої точки нашої столиці. Напередодні Дня державного прапору ми відкриємо меморіал та урочисто підіймемо головний прапор України. Спорудило місто цей об’єкт за кошти меценатів, яким я дуже вдячний!» – написав Віталій Кличко.

Спорудження флагштоку висотою майже 90 метрів для найбільшого прапору України

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]