Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Гроші від продажу тренування зі мною підуть на закупівлю медобладнання. І я завжди підтримую акції, які допомагають рятувати людей»

28 липня 2017 року, 21:54

150 тисяч гривень від продажу тренування зі мною на благодійному аукціоні Prozorro підуть на придбання апарату штучної вентиляції легень у дитячу клініку Інституту нейрохірургії. І я завжди підтримую благодійні проекти, які допомагають рятувати життя людей. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю телеканалу «Київ». 

«Я був приємно вражений, що така кількість людей хочуть потренуватися з Кличком. Я запропонував різні варіанти спортивного тренування – боксерське зі мною як з тренером, пробіжка містом чи проїхатися на велосипеді. Вибір за людиною, яка купила лот на аукціоні», - сказав столичний голова. 

Віталій Кличко наголосив, що вони з братом Володимиром завжди підтримують благодійні проекти, гроші від яких дозволяють рятувати здоров'я та життя людей.

«Дуже добре, що реалізуються такі соціальні ініціативи та акції, які допомагають рятувати життя людей», – наголосив мер Києва. 

Він додав, що за умовами аукціону, тренування відбудеться в серпні. 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]