Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Гуманітарний штаб забезпечуватиме медикаментами, продуктами і предметами першої необхідності насамперед тих, хто найбільше цього потребує

01 березня 2022 року, 14:17

Нещодавно створений у місті Гуманітарний штаб забезпечуватиме медикаментами, продуктами і предметами першої необхідності насамперед тих, хто найбільше цього потребує. Одиноких і людей похилого віку, інвалідів, матерів з маленькими дітьми. Про це заявив у своєму відеозверненні мер Києва Віталій Кличко.

«Питання із забезпечення військових ми вирішили. Тепер повинні забезпечити їх рідних і мешканців столиці, які залишились вдома або перебувають в укриттях. Для цього працює Гуманітарний штаб. Забезпечувати медикаментами, продуктами, предметами першої необхідності будуть, насамперед, тих, хто цього найбільше потребує. Одиноких людей похилого віку, інвалідів, матерів з маленькими дітьми. Для збору допомоги і наповнення фонду я звернувся до великого та середнього бізнесу, міжнародних організацій, іноземних партнерів Києва та України. Бізнес вже почав допомагати, надсилають гуманітарну допомогу європейські та деякі українські міста», - сказав Віталій Кличко.

Мер Києва зауважив, що штаб створив електронну платформу, через яку всі, в кого є можливість, можуть приєднатись до підтримки міста за наступними напрямками: медикаменти та ліки, продукти харчування, предмети першої необхідності, логістичні послуги, людські ресурси (волонтери). Контакти платформи – на офіційному сайті міської влади.

«Я закликаю всіх, хто хоче і може надати допомогу, відгукнутися. Ми повинні захистити киян і забезпечити необхідним тих мешканців міста, які сьогодні найбільше потребують допомоги. Дорогі кияни, українці! Не вірте дезінформації. Її зараз багато. Не піддавайтесь паніці! Ми повинні захистити наше місто, нашу країну і наше з вами майбутнє! Майбутнє нашої держави буде тільки з сильними людьми, тільки зі справжніми патріотами! Справжніми бійцями, які зараз показують свій характер! Разом ми вистоїмо! Слава Києву! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]