Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко ініціює звернення Київради до парламенту з тим, щоб депутати застосували всі механізми, аби уряд скасував постанову про підвищення цін на газ для населення

16 червня 2016 року, 12:02

Мер Києва Віталій Кличко ініціює звернення Київради до парламенту, щоб народні депутати застосували всі механізми, аби уряд скасував постанову № 758 про підвищення цін на газ для населення. Про це Віталій Кличко заявив під час брифінгу.

Віталій Кличко підкреслив, що звернувся до уряду і до НКРЕ щодо перегляду встановлених ними нових тарифів.

«Не можна їх зараз підвищувати вдвічі! Ми зіткнемося з неспроможністю людей платити за такими цінами. Повинна ж бути якась логіка і обґрунтованість. Якщо не зростають зарплати і пенсії, як можуть вдвічі злетіти платежі?» – підкреслив Віталій Кличко.

«Тому я ініціюю звернення Київради до парламенту, який, вважаю, повинен нас підтримати і застосувати всі механізми, аби уряд скасував постанову № 758 про підвищення цін на газ для населення», – наголосив мер Києва.

Також Віталій Кличко зазначив, що з початку року Київ втричі зменшив обсяг заборгованості за спожитий газ, який пішов на виробництво теплової енергії. На кінець 2015 року тепловики мали борг 1,6 млрд грн. Сьогодні він становить 504 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]