Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Із квітня відновить роботу станція метро «Гідропарк»

23 березня 2023 року, 16:46

Із 1 квітня в столиці відновлять роботу станції метро «Гідропарк». Працюватиме поки вестибюль № 1. Повз станцію «Дніпро» поїзди, як і зараз, слідуватимуть без зупинки. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Із 1 квітня відновлюємо роботу станції метро «Гідропарк» для пасажирів. Працюватиме поки вестибюль № 1. Повз станцію «Дніпро» поїзди, як і зараз, слідуватимуть без зупинки. Станція «Гідропарк» розташована на наземній ділянці метрополітену, тому буде закрита для пасажирів під час повітряних тривог. Укриттями для населення слугують тільки підземні станції. А поїзди під час тривог не курсують наземними ділянками задля безпеки пасажирів», – зауважив Віталій Кличко.

Мер Києва додав, що як і зараз, рух поїздів «червоною» гілкою підземки під час повітряних тривог здійснюватиметься від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]