Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко із Ленноксом Льюісом і Евандером Холіфілдом влаштували автограф-сесію у торговому центрі (+відео)

02 жовтня 2018 року, 17:24

У одному з торгових центрів столиці під час проведення у Києві 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC) відбулася автограф-сесія зірок світового боксу.

Кияни мали змогу поспілкуватися, отримати автограф і сфотографуватися із Віталієм Кличком, Ленноксом Льюісом та Евандером Холіфілдом.

«Це велика честь – приймати легендарних світових чемпіонів у нашому рідному місті. Відбувається така подія завдяки проведенню у Києві конгресу WBC. Цього тижня Київ став світовою столицею боксу!» – сказав Віталій Кличко, вітаючи фанів боксу.

Мер також подякував усім, хто прийшов привітати великих чемпіонів.

Присутній на заході Леннокс Льюіс зазначив, що для нього велика честь знаходитися сьогодні у Києві. Він подякував Віталію Кличку за запрошення і відзначив високий рівень організації конгресу WBC в українській столиці.

«Я люблю Київ, люблю киян і дякую вам за підтримку», – сказав Леннокс Льюіс.

Евандер Холіфілд теж поділився враженнями від столиці та сказав, що із задоволенням приїхав до Києва. Понад годину легенди боксу роздавали автографи, тиснули руки та фотографувалися з киянами.

Також сьогодні учасники конгресу WBC відвідають «Вечір боксу» у столичному Палаці спорту.

У середу, 3 жовтня, відбудеться шоу талантів серед боксерів. А в п’ятницю, 5 жовтня, усі охочі зможуть відвідати Залу Слави українського боксу та музей братів Кличків.

Нагадаємо, 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) 1 жовтня розпочався у столиці України. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Усього у столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

Автограф-сесія Віталія Кличка, Леннокса Льюіса і Евандера Холіфілда

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]