Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Із понеділка, 22 листопада, столичні школярі повернуться за парти

17 листопада 2021 року, 12:36

Комісія з надзвичайних ситуацій столиці ухвалила рішення про відновлення очного навчання в школах Києва з 22 листопада. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Зважаючи на динаміку зниження кількості госпіталізацій та відсотка завантаженості ліжок із киснем у медзакладах столиці, Комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про повернення за парти учнів усіх класів столичних шкіл. Очне навчання відновлять із понеділка, 22 листопада. Таке рішення ухвалили, спираючись на рекомендації фахівців, – медиків, вірусологів. Тим не менш, я хотів би звернутися до всіх мешканців столиці. Ситуація з розповсюдженням вірусу – складна. І показники захворюваності по Україні, на жаль, – досі високі. Багато регіонів, і Київ зокрема, залишаються в «червоній» зоні. Тому я закликаю всіх дотримуватися ключових протиепідемічних правил! Вакцинуватися. Бо загроза стрімкого поширення вірусу не минула. Потрібно бути дуже обережними і свідомими», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]