Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Хто б не став Президентом, Україна не повинна звернути з європейського напрямку»

21 квітня 2019 року, 20:06

Незалежно від того, кого українці оберуть на цих виборах Президентом, Україна ні в якому разі не повинна звернути з європейського напрямку розвитку. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив після голосування на виборах Президента України на виборчій дільниці у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна. На дільницю Віталій Кличко прибув за годину до її закриття.

«Хто б не був Президентом, я, однозначно, зроблю все від мене залежне, щоб Україна ні в якому разі не змінила свій європейський напрямок розвитку. Я, як людина, яка жила в Європі, знаю, що таке європейські цінності та стандарти життя – не з газет, не з телебачення, а з власного досвіду. Європейський напрямок, НАТО – це єдино правильний напрямок розвитку для України!» – сказав Віталій Кличко.

Мер додав, що незалежно від того, кого український народ обере Президентом, його завдання, як столичного мера, щоб Київ показував приклад європейської столиці. Щоб місто змінювалося і розвивалося.

Київський міський голова пояснив, що прийшов на дільницю за годину до завершення голосування, бо працював протягом дня – мав робочі наради та перевіряв, як тривають роботи зі зведення велосипедно-пішохідного мосту з Володимирської гірки до Арки дружби народів та з реконструкції Алеї художників.

Віталій Кличко на виборчій дільниці у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]