Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ – найкраще місто світу 2023 року за версією міжнародної агенції Resonance

04 січня 2023 року, 11:15

Київ – найкраще місто світу 2023 року за версією міжнародної агенції Resonance. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ – найкраще місто світу 2023 року за версією міжнародної агенції Resonance. Завдяки стійкості, незламності мешканців Києва та їх хоробрості перед обличчям війни експерти агенції присудили столиці почесне звання «Найкращого міста 2023 року» у рейтингу «100 найкращих міст світу», – написав Віталій Кличко.

Також експерти відзначили суттєвий розвиток інфраструктури міста за останніх 10 років – створення нових парків і скверів та впорядкування старих, наведення ладу з паркуванням, оновлення рухомого складу муніципального транспорту.

«Київ сьогодні – це серце Європи, яке продовжує битися за життя, за розвиток, за красу міста і комфорт його мешканців», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]