Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ допомагає, щоб передмістя столиці, які намагалися знищити орки, якнайскоріше повернулися до мирного життя

07 квітня 2022 року, 14:37

Київ допомагає, щоб передмістя столиці, які намагалися знищити орки, якнайскоріше повернулися до мирного життя. Зокрема, сьогодні місто надає допомогу в розбиранні завалів у Бородянці. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ допомагає, щоб передмістя столиці, які намагалися знищити орки, якнайскоріше повернулися до мирного життя. Зокрема, сьогодні надаємо допомогу в розбиранні завалів у Бородянці, що зазнала найбільших руйнувань. Столична влада відправила туди 9 одиниць інженерної техніки, з водіями. Та 2 автобуси з 84 волонтерами, які разом з іншими службами наводитимуть лад у постраждалому селищі», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що також міське управління ДСНС надало 18 одиниць техніки та 109 чоловік особового складу, які теж працюють сьогодні в Бородянці.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]