Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ дозволив міжнародні матчі з футболу за присутності 30% глядачів

05 жовтня 2020 року, 12:17

У столиці дозволили проводити міжнародні матчі з футболу за присутності 30 % глядачів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення, на яке очікували і українські футболісти, і вболівальники. Київ погодився із пропозицією Української асоціації футболу щодо проведення міжнародних матчів під егідою УЄФА за присутності на трибунах вболівальників. Місця на стадіонах можна буде заповнювати на 30 відсотків. Підкреслю: це стосується тільки міжнародних матчів», – повідомив Віталій Кличко.

Із дотриманням протиепідемічних вимог та правил дозволили часткове залучення вболівальників на наступні матчі. 9 жовтня на стадіоні «Оболонь» – кваліфікаційний раунд Чемпіонату Європи серед молодіжних команд між збірними України та Румунії. 10 жовтня на «Олімпійському» зустрінуться збірні України і Німеччини. Це буде матч Ліги націй УЄФА. А також 13 жовтня – теж на «Олімпійському» – вийдуть на поле національні збірні України та Іспанії.

«Тож будемо чекати, вболівати і дотримуватися правил безпеки на стадіонах», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]