Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Загиблих у результаті потрапляння російської ракети у багатоповерхівку в Шевченківському районі немає

16 березня 2022 року, 18:11

Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Загиблих у результаті потрапляння російської ракети у багатоповерхівку в Шевченківському районі немає. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

«Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Вранці, як ви знаєте, ракета потрапила в багатоповерховий будинок у Шевченківському районі. Рятувальники вже розібрали завали на пошкоджених верхніх поверхах будинку. Загиблих, слава Богу, немає. Двох постраждалих госпіталізували. 37 мешканців евакуювали. Ще раз закликаю киян не нехтувати сигналами тривоги. І перебувати при оголошенні тривоги в безпечних місцях – в укриттях», – сказав Віталій Кличко.

Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Загиблих у результаті потрапляння російської ракети у багатоповерхівку в Шевченківському районі немає. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

«Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Уранці, як ви знаєте, ракета потрапила в багатоповерховий будинок у Шевченківському районі. Рятувальники вже розібрали завали на пошкоджених верхніх поверхах будинку. Загиблих, слава Богу, немає. Двох постраждалих госпіталізували. 37 мешканців евакуювали. Ще раз закликаю киян не нехтувати сигналами тривоги. І перебувати при оголошенні тривоги в безпечних місцях – в укриттях», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що комендантська година в столиці триває відучора і завершиться завтра, о 7 годині ранку. Також завтра, у четвер, 17 березня, відкриються магазини, аптеки, заправки, підприємства. Працюватиме в обмеженому режимі й громадський транспорт.

Мер столиці зазначив, що працюють усі системи життєзабезпечення міста, підприємства критичної інфраструктури, комунальні служби Києва.

Продовжує працювати Гуманітарний штаб столиці. Допомога Києву надходить. Місто накопичує резерви харчів, ліків і товарів першої необхідності.

«Те, що робить російська армія в Україні, – це злочин проти людства. І за це Росії доведеться відповідати! А українці вже показали, що ніколи не здадуться і героїчно боротимуться за свою землю і свою волю! Разом вистоїмо! Слава Україні! Слава нашим захисникам!” – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]