Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ створює гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують

27 лютого 2022 року, 14:11

Київ створює гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму відеозверненні.

«Київ створює гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують. Зараз ми опрацьовуємо логістику. І найближчим часом оприлюднимо контакти для збору допомоги і волонтерів. А також – інформацію про те, куди звертатися тим, кому потрібна допомога», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що лікарні столиці, працюють у режимі військового часу. Та закликав небайдужих киян стати донорами крові.

«Лікарні столиці працюють в режимі військового часу. Приймають, як тих, хто сам звертається за екстреною допомогою, так і тих, кого привозять швидкі. На сьогодні центри переливання крові забезпечені компонентами крові. Найбільша потреба – в донорах з негативним резусом. Прошу всіх, хто може, долучитися і стати донором», – сказав Віталій Кличко та додав, що після закінчення комендантської години кров для поранених можна здати в центрах на вулиці Петра Запорожця, 26 та вулиці Максима Берлінського, 12.

Віталій Кличко закликав киян та українців зберігати витримку. І залишатися вдома або в укриттях.

«Військові, поліція і нацгвардія, тероборона і добробати захищають місто. Я вдячний також всім киянам, бізнесу, які хочуть або вже зголосилися допомогти чим можуть в цій ситуації, аби Київ вистояв. Разом ми вистоїмо! Розуміємо: перемога буде, але буде тільки в боротьбі! Буде перемога тому, що з нами армія, з нами тероборона, з нами справедливість! З нами Україна! Слава Україні! І слава кожному, хто небайдужий, хто захищає Батьківщину!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]