Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ уклав меморандум з юридичною компанією щодо юридично-правової оцінки корупційних звинувачень міської влади, висунутих останнім часом

28 вересня 2021 року, 20:29

Київ уклав меморандум з юридичною компанією щодо аналізу та юридично-правової оцінки корупційних звинувачень, висунутих на адресу міської влади останніми місяцями. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Прямий».

«Я хочу повідомити, що Київ уклав меморандум з юридичною компанією щодо здійснення аналізу та надання юридично-правової оцінки корупційним звинуваченням, висунутим за останній час на адресу столичної влади. Місто прагне аби ці факти були оцінені незалежними фахівцями з метою подальшого реагування. Нам вкрай важливо, щоб була оприлюднена об’єктивна інформація, а не маніпуляції, які відбуваються останнім часом», – заявив Віталій Кличко.

Він зазначив, що масові обшуки, які паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади, і які тривають вже кілька місяців, є системним, політично мотивованим тиском на владу Києва.

«Комусь не хочеться, аби в столиці відбувалися зміни, наводили лад. Лунає неправдива інформація, звинувачення. І що стосується Муніципальної варти, інших речей. Того ж паркування. Ці дії спрямовані на дискредитацію столичної влади та мене особисто. Та на створення перешкод для втілення важливих для міста і киян проектів. І робиться це з однією метою – спаплюжити мою репутацію. Та створити підґрунтя, щоб всупереч Конституції, призначити головою КМДА зальотного ставленика, а не того, кого обрали кияни», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]