Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ виконує усі взяті на себе зобов’язання щодо підготовки міста до проведення «Євробачення-2017»

18 листопада 2016 року, 20:40

 

Київ виконує усі взяті на себе зобов’язання щодо підготовки міста до проведення «Євробачення-2017». Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Все, що залежить від міста, – це наша зона відповідальності. Ми впорядкуємо територію навколо головної локації «Євробачення», здійснимо благоустрій для того, аби усі гості конкурсу та мешканці Києва були задоволені рівнем проведення «Євробачення». І ми крок за кроком виконуємо усі взяті на себе зобов’язання щодо підготовки Києва до проведення «Євробачення-2017», – наголосив Віталій Кличко.

Мер столиці додав, що з бюджету міста вже виділено 50 млн грн на підготовку до проведення конкурсу, ще 150 млн буде виділено з бюджету наступного року.

«Ці кошти – це інвестиції у майбутнє Києва, які підуть на розвиток інфраструктури міста, адже конкурс закінчиться, а відремонтовані дороги, нові інфраструктурні об’єкти, зони відпочинку та громадські простори залишаться для киян, – зазначив міський голова. – Часу на підготовку, на жаль, не так багато. Однак, я впевнений, що ми впораємося, і проведемо «Євробачення» на найвищому рівні», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]