Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ використає позитивний досвід проведення міжнародних заходів при підготовці до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА»

22 грудня 2017 року, 20:39

Київ використає весь позитивний досвід проведення міжнародних заходів при підготовці до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, що відбудеться в травні 2018 року. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

Віталій Кличко наголосив, що його завдання як мера – залучати до столиці якомога більше спортивних, культурних міжнародних подій. Він зауважив, що це робить Київ більш привабливим для туристів, працює на розвиток туристичної інфраструктури столиці та дозволяє залучати інвестиції в місто.

Віталій Кличко зауважив, що цього року Київ, попри попередні заяви критиків,  на високому рівні провів пісенний конкурс «Євробачення». Крім того, додав він, у міста є і досвід проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. «Впевнений, що цей досвід ми зможемо використати при проведенні фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 26 травня 2018 року», – підкреслив Віталій Кличко. За його словами, очікується, що до Києва приїдуть понад 100 тисяч вболівальників команд-фіналістів. «Ми готуємося до цього. І ми робимо Київ по-справжньому європейською спортивною столицею», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]