Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада розгляне сьогодні Регламент своєї роботи

04 листопада 2021 року, 10:55

Депутати Київради сьогодні повинні ухвалити Регламент роботи Київської міської ради. Про це на початку засідання Київради заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми сьогодні повинні ухвалити важливий документ – Регламент, який покращить і зробить більш ефективною роботу Київради цього скликання. Маємо ухвалити і рішення про публічні консультації під час створення міських просторів, розроблене спільно з Офісом Ради Європи в Україні. Також у порядку денному – питання найменувань вулиць, які накопичились у Київраді вже протягом тривалого часу. Я розумію, що будуть дискусії, але закликаю ці питання розглянути!» – підкреслив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що сьогодні депутати мають ухвалити низку господарських питань – щодо створення зелених зон у столиці та об’єктів енергетики. Зокрема, йдеться про сім дозволів і три відводи землі для міських скверів. А також – про створення ще 21 теплопункту «Киівтеплоенерго».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]