Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київську мерію підсвітили кольорами прапора Ізраїлю до Дня Незалежності Держави Ізраїль (+фото)

14 квітня 2021 року, 20:34

Київську мерію в середу ввечері підсвітили в білий та синій – кольори прапора Ізраїлю – із нагоди святкування Дня Незалежності Держави Ізраїль.

Відкрили світлову інсталяцію мер Києва Віталій Кличко з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном.

Підсвічуватиметься київська мерія синьо-білими кольорами до 6:00 15 квітня.

«Ми пишаємось, що у нашої країни та у Києва, зокрема, є такий надійний партнер як Ізраїль, з яким ми співпрацюємо, у якого вчимось та переймаємо найсучасніші технології управління містом. Ця співпраця є дуже важливою для нас. Є у нас і спільні трагічні сторінки. Це Бабин Яр – одна з найстрашніших трагедій людства. Та є світлі сторінки. Адже біля витоків держави Ізраїль стояли і вихідці з України. Зокрема, киянка Голда Меїр», – підкреслив Віталій Кличко.

Незалежність держави Ізраїль проголошено 14 травня 1948 року. Визначення дати цього свята має свої особливості. Святу завжди передує День пам’яті. Обидва дні можуть змінити свою дату. Цього року День незалежності Ізраїлю припадає на 15 квітня.

Нагадаємо, раніше на столичній Парковій дорозі символічно відкрили парк Україно-Ізраїльської дружби.

Світлова інсталяція на будівлі мерії до Дня Незалежності Держави Ізраїль

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]