Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київводоканал» отримав від ЮНІСЕФ генератори, які у випадку обстрілів та відсутності електроенергії підключатимуть до невеликих водопровідних станцій Троєщини та Оболоні (+фото, відео)

31 січня 2023 року, 12:38

Енергетична система країни продовжує потерпати через постійні атаки російських варварів. Із жовтня минулого року питання енергозабезпечення об’єктів постало особливо гостро і перед водоканалами, які забезпечують подачу води в оселі мешканців міст. Днями «Київводоканал», за сприяння Асоціації «Укрводоканалекологія», отримав від міжнародної гуманітарної організації ЮНІСЕФ генератори. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook та опублікував відео про те, як працюватимуть нові генератори.

«Загальна кількість отриманих від ЮНІСЕФ генераторів – 35, наразі в столицю вже доставили 26 генераторів. Ще 9 передадуть невдовзі. У випадку обстрілів та пошкоджень критичної інфраструктури генератори підключатимуть до невеликих водопровідних станцій та артезіанських свердловин Троєщини та Оболоні. Це дасть можливість забезпечити водою ці житлові масиви. Щоправда, через відсутність електроенергії і тиску в системі вода може не доходити на верхні поверхи багатоквартирних будинків, адже її подача все ж залежить від роботи насосів, які працюють від електрики», – написав Віталій Кличко.

Він подякував організації ЮНІСЕФ і всім міжнародним партнерам, які допомагають Києву та Україні вистояти в умовах варварської війни, з якою вдерлася росія.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]