Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Конфлікти потрібно вирішувати в мирній площині, а не переводити в силове протистояння»

09 вересня 2016 року, 17:31

 

Будь-які конфліктні ситуації повинні вирішуватися не фізичним протистоянням, а діалогом. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу Newsone, коментуючи ситуацію навколо cутичок у четвер на майданчику на Святошино і у п’ятницю біля офісу «Київміськбуду».

«Я хочу звернутися до Міністерства внутрішніх справ, щоб поліція більш ефективно виконувала свої обов’язки. Те, що відбувалося вчора та сьогодні, – це, на жаль, свідчення того, що поліція працює неефективно. Люди, які порушують закон, мають відповідати за це. Такі події не йдуть на користь ні Києву, ні нашій країні», – підкреслив Віталій Кличко.

За словами мера, вже надано доручення організувати зустріч, на якій зацікавлені сторони могли б обговорити ситуацію навколо будівництва. «Усі будівництва, які веде «Київміськбуд», мають дозвільну документацію відповідно до законодавства. Якщо місцеві мешканці не задоволені, потрібно сідати і обговорювати ситуацію, але ні в якому разі не переводити її в силове протистояння», – міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]