Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми не дозволимо підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення»

21 травня 2020 року, 12:14

Міська влада не дозволить підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.

«Ми не дозволимо підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення. В ситуації, коли Україна та Київ борються з пандемією, коли в країні діють обмеження, підвищувати ціну на життєво необхідну послугу – неприпустимо. Я в цьому переконаний», – наголосив Віталій Кличко.

20 травня «Київводоканал» опублікував заяву про наміри підвищити тарифи компанії на послуги водопостачання та водовідведення для киян ще на 19% – із січня 2021 року.

«Ми розуміємо, що ціна на послуги формується з об’єктивних витрат. Зокрема, вартості електроенергії, зарплати персоналу та інших. Але ж ми повинні зважити і на платоспроможність людей, що значно знизилась через карантинні заходи. Тому міська влада не дозволить підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення», – підкреслив мер столиці.

Також Віталій Кличко подякував киянам, які демонструють високу платіжну дисципліну. Зокрема, за спожиту холодну воду рівень оплати в місті сьогодні – понад 90%.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]