Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми оновлюємо громадський транспорт у столиці, щоби він став альтернативою приватним перевізникам»

26 січня 2017 року, 18:44

Столична влада оновлює громадський транспорт у столиці, щоби він став гарною альтернативою приватним перевізникам, які сьогодні підвищують тарифи на проїзд. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу NewsOne, коментуючи підвищення вартості проїзду у столичних маршрутках.

«Ми не можемо впливати на тариф приватних перевізників. Яким чином ми можемо поліпшити ситуацію? Ми зараз запускаємо нові маршрути, разом зі Світовим банком розробили нову транспортну схему міста», – зазначив Віталій Кличко.

Мер наголосив, що тарифи на перевезення в комунальному транспорті залишаються незмінними. А столична влада постійно оновлює рухомий склад автопарків. 

«Ми закуповуємо нові автобуси, тролейбуси, трамваї. Щоби сучасний транспорт, у якому ціна на проїзд не підвищується, був гарною альтернативою тим приватним перевізникам, які сьогодні підвищують тарифи», – підкреслив Віталій Кличко

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]