Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми оперативно усуваємо аварії на тепломережах, які виникають у зв’язку із початком опалювального сезону»

26 жовтня 2018 року, 21:14

Міські служби оперативно усувають аварії на тепломережах, які виникають у зв’язку із початком опалювального сезону. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Переконаний, що ніяких надзвичайних ситуацій взимку у нас бути не повинно. Місто до опалювального сезону готове. Сьогодні ми працюємо в оперативному режимі і усуваємо аварії на тепломережах, які виникають у зв’язку із початком опалювального сезону. Протягом тижня–максимум двох усі аварії, які ще виникають, будуть усунуті», – сказав мер столиці.

Він пояснив, оскільки місто отримало у спадок застарілу систему тепломереж, то з початком подачі тепла відбувається велика кількість розривів труб, які наразі комунальні служби усувають.

Віталій Кличко нагадав, що цього року столична влада повернула в управління міста теплоенергетичний комплекс Києва від приватної компанії «Київенерго».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]