Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми повинні ухвалити збалансований бюджет Києва-2018 задля подальших перетворень у столиці»

14 грудня 2017 року, 11:08

Доходи у проекті бюджету Києва на 2018 рік передбачені на рівні 49,1 млрд грн. Основні статті витрат – це і продовження запланованих проектів, які змінюють Київ, і фінансування пріоритетних для столиці напрямів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради.

«Сьогодні ми повинні взяти до розгляду бюджет столиці. Щоб ухвалити збалансований документ задля подальших перетворень у нашому місті. Цього року ми зробили немало з того, що обіцяли. І Київ – із труднощами, проблемами – але рухається вперед. Наступного року ми повинні і розпочати активні роботи з добудови Подільсько-Воскресенського мосту, і розпочати будівництво запроектованих станцій на Виноградар. І продовжити ремонти дитсадків та шкіл, відновлення київських парків та скверів. А також реконструкцію Володимирської гірки, Пейзажної Алеї, Контрактової площі, зоопарку та інших публічних просторів у столиці. І ми будемо це робити», – наголосив Віталій Кличко.

Він закликав усіх відповідально поставитися до ухвалення фінансового документу, за яким столиця житиме і розвиватиметься наступного року.

«Щоб за тиждень ми вже могли ухвалити бюджет в цілому», – додав мер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]