Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми продовжуємо масштабний ремонт доріг у Києві, а до кінця року також облаштуємо 40 підвищених пішохідних переходів»

07 липня 2017 року, 20:32

У столиці триває масштабний ремонт доріг – до кінця тижня розпочнеться також ремонт на бульварі Дружби народів та на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела. Також до кінця року у Києві облаштують 40 підвищених пішохідних переходів. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Хочу нагадати, що ми взяли зобов’язання кардинально змінити ситуацію зі станом доріг у столиці, і цього року відремонтуємо 300 км київських доріг та проїздів. І ми використовуємо літній час, аби відремонтувати максимальну кількість доріг міста поки вони не такі завантажені. Більш того, разом з ремонтом дорожнього полотна ми замінюємо усі комунікації вздовж об’єктів капітального ремонту та ремонтуємо тротуари», - зазначив мер.

Він додав, що на кожну відремонтовану дорогу у столиці підрядник дає 5 років гарантії, і зобов’язується за власний кошт виправити недоліки, якщо такі будуть виявлені.

Що ж до об’єктів, на яких найближчим часом розпочнеться ремонт, Віталій Кличко зазначив, що вихідними розпочинається капітальний ремонт шляхопроводу на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела – ремонтні роботи там триватимуть близько 10 місяців.

«Також ми днями розпочинаємо ремонт на бульварі Дружби народів. Продовжується капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту, де востаннє асфальт перекладали у 90-х роках, а  також ремонтні роботи на Нивках, проспекті Науки, Одеському шляхопроводі, вул. Набережно-Корчуватській» - зазначив Київський міський голова.

А на вул. Тимошенка, як розповів мер, для безпеки пішоходів влаштовано підвищений пішохідний перехід.

«Люди з особливими потребами, батьки з дитячими візочками тепер не будуть відчувати незручностей. Загалом до кінця року у столиці буде влаштовано понад 40 таких безпечних та комфортних для пішоходів переходів», - розповів Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]