Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми продовжуємо оновлювати комунальну техніку»

14 грудня 2018 року, 20:26

Міська влада Києва поступово замінює стару комунальну техніку на нову – більш ефективну та багатофункціональну. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

Він нагадав, що тільки у 2018 році місто придбало 78 одиниць комунальної техніки, у тому числі 44 трактори та 10 міні-навантажувачів.

«Утім, місту не вистачає ще 200 одиниць такої багатофункціональної техніки. І ми продовжуємо купувати нову техніку замість старої, яка неефективна та витрачає багато пального. Ми зараз, наприклад, купуємо два снігоплавильних комплекси. До цього часу ми витрачали велику кількість ресурсів, аби сніг із вулиць вивозити за місто», – сказав Віталій Кличко.

За словами мера, комплекси закупили у Канаді. Техніка – надійна та перевірна більш суворими канадськими зимами. Також Віталій Кличко зазначив, що місто зробило великий крок щодо управління комунальною технікою під час надзвичайних ситуацій, відкривши диспетчерський центр із моніторингу.

«Ми беремо найкращі приклади, які працюють у всьому світі. Реалізовуємо цей досвід у нас. І це допомагає набагато ефективніше використовувати і техніку, і людський потенціал – усі ресурси, які у нас є, для того, аби швидше прибирати вулиці від снігу», – підкреслив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]