Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми удосконалюємо систему надання адміністративних послуг, щоб кияни могли швидко отримувати якісний сервіс»

02 грудня 2016 року, 15:33

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у роботі Експертної ради з питань надання адміністративних послуг.

«Наше ключове завдання – зробити так, щоб у центрах із надання адміністративних послуг не було бюрократії, вимагання хабарів і люди годинами не сиділи в чергах, а отримували максимальну кількість послуг якісно і швидко. Для обговорення системи та недоліків, які виникають у роботі ЦНАПів, ми створили експертну раду. Я впевнений, що всі разом ми зможемо удосконалити систему надання адмінпослуг», – зазначив мер.

Він додав, що однією з головних умов якісного сервісу є можливість контролю з боку громадськості і оперативне реагування столичної влади на недоліки та порушення.

«Мені розказували про випадки, коли працівники ЦНАПів підвищували голос на клієнтів. Такого не повинно бути! Звичайно, робота з людьми – це складно, тому потрібно навчати персонал спілкуватися. Кожен мешканець приходить із проблемами, часто – знервований. Тому для адміністраторів потрібно проводити психологічні тренінги, щоб вони могли ефективно і чемно працювати з людьми», – наголосив Віталій Кличко.

Учасники засідання затвердили регламент роботи експертної ради та обговорили ключові напрями її діяльності.

Основними завданнями експертної ради є аналіз повідомлень про порушення вимог законодавства у сфері надання адміністративних послуг, розроблення пропозицій та рекомендацій з удосконалення порядку надання послуг, проектів та чинних нормативно-правових актів, які стосуються порядку надання адміністративних послуг.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]