Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми відкриваємо в столиці нові зони для занять спортом і відпочинку, адже бути в хорошій фізичній формі - це круто і модно»

01 жовтня 2016 року, 17:04

Столична влада відкриває нові парки і сквери, облаштовує рекреаційні зони і будує спортивні об’єкти, щоб кияни відпочивали і займалися спортом у комфортних умовах. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу Newsone.

«Київ має бути комфортним, зеленим містом, і ми робимо все, інвестуємо багато коштів і сил, щоби відкривати якомога більше парків і скверів, зон відпочинку і спорту. Ми відкрили чудовий парк «Наталка» на Оболоні. Там відпочивають тисячі людей. Найближчим часом відкриємо столичний велотрек. А відсьогодні кожен, хто прийде на озеро Тельбін, зможе побачити унікальну нову і сучасну бігову доріжку з гумовим покриттям. Ми сьогодні зранку разом із братом Володимиром і сотнями киян по ній пробігли. Перед забігом провели розминку. Бути здоровим, бути в хорошій фізичній формі - це круто, це модно», - зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва підкреслив, що навколо Тельбіна облаштували територію, розбили парк. Тож там можна не тільки з комфортом займатися спортом, а й гуляти з дітьми і відпочивати. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]