Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми запроваджуємо програми з енергоефективності, і цього року здійснили теплосанацію у 195-ти навчальних закладах»

08 грудня 2016 року, 11:04

Мер Києва Віталій Кличко під час звіту за рік роботи на посаді зазначив: «В умовах шаленого зростання комунальних тарифів, ми робимо все, аби зменшити навантаження на киян: встановили лічильники у 95% будинків, здійснили заходи з теплосанації у 195-ти навчальних закладах та запроваджуємо програми з енергоефективності». 

«Усі громадяни відчули, як збільшилися комунальні тарифи. Ми, як міська влада, тарифи не формуємо, окрім одного, який не був збільшений. Більше того, як мер столиці та голова Асоціації міст України я виступав категорично проти такого підвищення», - наголосив Кличко.

Міський голова підкреслив, що міська влада робить все, аби зменшити навантаження на киян від стрімкого зростання тарифів. «Тому ми встановили лічильники у 95% будинків, що дасть людям змогу економити на платежах. Також ми провели заходи з теплосанації у 195-ти навчальних закладах та запроваджуємо інші програми з енергоефективності», - підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]