Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми зможемо на високому рівні провести Євробачення наступного року»

26 травня 2016 року, 11:09

Київ розпочинає підготовку до Євробачення, щоб на високому рівні провести в наступному році пісенний конкурс. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

«Євробачення – це шанс презентувати наше місто, нашу країну. Ми чули, що ще деякі міста заявили про бажання прийняти в себе цей пісенний конкурс. Але, хочу зазначити, що столиця – найбільш підготовлене для такого рівня заходів місто. У Києва вже є досвід проведення цього конкурсу (в 2005-му у нас відбувалося Євробачення). Ми приймали Євро-2012. Ми вже розпочинаємо підготовку до Євробачення. І Київ зможе провести конкурс на високому рівні», – зазначив Віталій Кличко.

Мер також запропонував, щоб Київрада на найближчих засіданнях ухвалила рішення про присвоєння Джамалі звання «Почесний громадянин міста Києва».

«Думаю, всі розуміють наскільки для України була сьогодні важливою ця перемога, яку виборола Джамала», – сказав Київський міський голова.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]