Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Місто працює над відновленням документів постраждалих внаслідок вибуху на Позняках, аби люди якнайшвидше отримали грошові компенсації»

25 червня 2020 року, 18:16

Місто працює над оперативним відновленням документів постраждалих мешканців будинку на Позняках, де минулої неділі стався вибух, – аби люди якнайшвидше отримали грошові компенсації, які вже виділила столична влада. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час зустрічі із постраждалими родинами на столичних Позняках.

«Ми маємо зараз завдання – оперативно оформити людям документи, зокрема, паспорти, на той випадок. Для того, щоб люди змогли якнайшвидше отримати матеріальну компенсацію. Ці кошти місто вже виділило – від 50 до 100 тисяч гривень на родину. Ми готові ці кошти видати хоч  сьогодні, але для цього необхідні документи», – сказав Віталій Кличко.

Щодо нового житла, сертифікати на яке має видати постраждалим мешканцям Президент України, Віталій Кличко зауважив, що у разі необхідності здійснення там ремонту, міська влада візьме на себе вирішення цього питання.

«Я так розумію, що уже є квартири, що готовий надати Офіс президента. Це буде дуже добре. Якщо ремонту в цих квартирах немає, ми його зробимо за кошти міста», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]