Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Місто продовжує роботу над облаштуванням маршруту трамвая, який з’єднає залізничний вокзал та Палац спорту

24 червня 2021 року, 11:13

Місто продовжує роботу над облаштуванням маршруту трамвая, який з’єднає залізничний вокзал та Палац спорту. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

У нас залишилося кілька засідань до літніх канікул. Розумію, що спека і трохи складно зосередитися. Але давайте ефективно попрацюємо! Сьогодні ми, зокрема, маємо ухвалити рішення про затвердження нормативної грошової оцінки землі в Києві. Це важливо, бо йдеться про збільшення доходів до бюджету столиці. А також – низку рішень, що дозволять здійснити Києву зовнішні запозичення. Продовжує місто і  роботу над облаштуванням маршруту трамваю, який з’єднає залізничний вокзал та Палац спорту. Зокрема, ми повинні ухвалити рішення про участь у проекті КП «Київпастранс», аби отримати необхідне додаткове фінансування для втілення цього інфраструктурного проекту», – додав він.

Також мер висловив сподівання, що депутати підтримають проект рішення, яке дозволить розпочати облаштування фонтану на Арсенальній площі.

«Сьогодні ми робимо все, –  і я дякую депутатам за конструктивну співпрацю, – задля того, щоб втілювати зміни в столиці. Оновлювати інфраструктуру, будувати садочки та школи, створювати нові парки та сквери, облаштовувати зони відпочинку. Робити Київ гарним, привабливим і комфортним європейським містом. Так, на жаль, це не всім сьогодні подобається. І чиниться багато перепон та маніпуляцій. Але рук ніхто опускати не збирається! Не для того нас обирали кияни! Тому продовжуємо працювати і змінювати наше місто!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]