Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Місто закупило на 101 мільйон гривень препаратів для медзакладів, де лікують хворих на коронавірус»

22 квітня 2020 року, 12:12

Міська влада закупила ліків, які застосовують для надання медичної допомоги хворим на COVID-19, на суму 101 мільйон гривень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Департамент охорони здоров’я за кошти резервного фонду бюджету столиці закупив ліки, які застосовують для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Йдеться про 17 найменувань медичних препаратів. Це: антибіотики, противірусні та протизапальні препарати, інші медикаменти. На їх закупівлю місто виділило 101 мільйон гривень. І доставка ліків уже розпочалася у визначені опорні лікарні для прийому хворих на коронавірус», – сказав мер Києва.

Він зауважив, що це – суттєва допомога і додатковий ресурс для столичних лікарень. Адже закупка лікарських засобів із 1 квітня – з початку другої хвилі медичної реформи – відбувається безпосередньо медзакладами. За кошти Національної служби здоров’я, і цих грошей не вистачає.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]