Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Моє завдання – у 2019-му році відкрити автомобільне сполучення через Подільсько-Воскресенський міст»

02 листопада 2016 року, 8:18

Моє завдання – у 2019-му році відкрити автомобільне сполучення через Подільсько-Воскресенський міст. Наступний крок після цього – запуск метро на Троєщину. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу Newsone.

«Мешканцям Троєщини багато років обіцяють, що Подільсько-Воскресенський міст добудують та запустять метро на Троєщину. Цей міст можна вже назвати «золотим», адже на його будівництво виділяли колосальні кошти, однак він все ще недобудований. І я поставив для себе завдання– через 3 роки відкрити цей міст», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва розповів, що німецькі інвестори виділили 200 тисяч євро на фінансову і технічну експертизу мосту.

«За кілька днів я їду у відрядження до Німеччини, де буде з інвесторами ухвалюватися рішення щодо виділення коштів на добудову Подільсько-Воскресенського мосту. І у мене є всі підстави говорити, що ми з німецькими інвесторами дійдемо згоди, і нарешті розпочнемо добудову мосту. Моє завдання – у 2019-му році відкрити автомобільне сполучення через міст. Наступний крок після цього – запуск метро на Троєщину», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]