Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На 22 грудня я скликаю позачергове засідання сесії Київради для виділення додаткових 400 мільйонів гривень на лікування хворих на коронавірус

18 грудня 2020 року, 12:15

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про скликання на 22 грудня позачергового засідання Київради для оперативного вирішення фінансових питань. Головне з них – виділення ще цього року додаткових 400 мільйонів гривень на забезпечення лікування хворих на коронавірус. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Хочу повідомити, що підписав розпорядження про скликання на 22  грудня позачергового засідання сесії Київради. На нього винесемо головне питання, яке треба вирішити оперативно. Щоб зекономлені нами кошти медичного бюджету, як ми пропонуємо, спрямувати на лікування хворих на COVID-19. Вже цього року. Йдеться про понад 400 мільйонів гривень», – підкреслив мер столиці.

Також він повідомив, що Департамент охорони здоров’я за його дорученням уже підготував відповідний проект змін до програми «Здоров’я киян».

«І, я переконаний, що депутати Київради повинні підтримати таке рішення. Без зайвих зволікань і політизації важливої для порятунку людей проблеми», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]