Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На Ukrainian Fashion Week відбувся показ моделей одягу для столичних комунальних служб» (+фото)

02 вересня 2020 року, 17:43

На Ukrainian Fashion Week відбувся окремий показ моделей одягу для столичних комунальних служб. Показ відвідав мер столиці, працівники комунальних підприємств Києва, а в якості моделі у формі Муніципальної охорони вийшов Володимир Кличко.

«Місто ініціювало і розпочало втілювати цей проект, аби працівники комунальних служб столиці мали гарний, стильний і зручний робочий одяг. Я звернувся до оргкомітету Ukrainian Fashion Week з ідеєю «переодягнути» працівників комунальних служб міста, – сказав Віталій Кличко. – За допомоги Ukrainian Fashion Week ми залучили чотирьох молодих українських дизайнерів – Володимира Демчинського, Ядвігу Нетикшу, Софію Русинович та Кирила Харитонцева, які розробили і в липні представили нам ескізи форми для комунальних служб Києва. А сьогодні вже представили цікаві зразки моделей на Ukrainian Fashion Week. І, до речі, дехто з цих дизайнерів вже створював колекції у стилі робочого одягу».

Так, кожен з дизайнерів підготував по п'ять моделей одягу – для працівників метро, швидкої допомоги, Муніципальної охорони, «Київпастрансу» та «Київзеленбуду». Всього на подіумі представили 20 моделей уніформи. Це поки що – зразки. Кожну з представлених моделей одягу можна буде адаптувати до реального життя та потреб працівників комунальних служб.

Виготовлення робочого одягу для комунальників планується замовити в українських виробників.

«Бачення уніформи дизайнерами виглядає цікавим і оригінальним. Деякі варіанти мене вразили, – підкреслив мер Києва. – У європейській столиці люди, які забезпечують її життєдіяльність, сервіс та комфорт для мешканців, повинні працювати в сучасній, зручній та гарній уніформі. Адже вони є обличчям нашого міста. І вони на це заслуговують!».

Показ моделей одягу для столичних комунальних служб на Ukrainian Fashion Week

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]