Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На «Героїв Дніпра» тривають роботи з укріплення станції метро та облаштування гідроізоляції і їх потрібно завершити»

06 жовтня 2016 року, 10:57

На станції метро «Героїв Дніпра» сьогодні тривають роботи з планового укріплення станції та облаштування гідроізоляції. І їх треба завершити, поки дозволяють погодні умови. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради.

«Там продовжують нагнітати пристрасті щодо забудови. Хочу ще раз наголосити. По-перше: після ініційованого мною і підписаного керівниками найбільших будівельних компаній меморандуму на будмайданчиках столиці не повинно бути ніякої приватної охорони! Усі забудови охороняє та забезпечує на них правопорядок виключно поліція! І друге: щоб не було спекуляцій. На «Героїв Дніпра» сьогодні тривають роботи з планового укріплення станції метро та облаштування гідроізоляції. І їх треба завершити поки дозволяють погодні умови», — підкреслив Віталій Кличко.

Мер відзначив, що роботи здійснює ПАТ «Київметробуд», і для їх завершення необхідний певний час. «І я розумію незручності для мешканців, та потрібен ще деякий час, щоб якісно зробити необхідний ремонт. Ще раз наголошую: будівництво торговельного центру відбуватиметься лише за згоди громади!», — наголосив Київський міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]