Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на Київраді: Сьогодні ми збільшуємо резервний фонд міського бюджету до 1,3 млрд грн

13 березня 2022 року, 14:21

Сьогодні депутати Київради, які збиралися на засідання, збільшили резервний фонд міського бюджету до 1,3 млрд грн. Кошти будуть спрямовані на потреби оборони столиці та цивільний захист населення. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. На засіданні були присутні 67 депутатів Київської міської ради.

«Дякую, що в такий складний для нашої країни і столиці момент більшість депутатів Київради в місті. Працюють на забезпечення оборони міста, захисту мешканців столиці. Кворум у нас є. Ми зібралися, щоб ухвалити важливі рішення в нинішніх умовах – коли Київ живе і функціонує в умовах воєнного стану. Одне з головних рішень – збільшити резервний фонд міського бюджету, який буде використаний на потреби оборони столиці та цивільний захист населення», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що йдеться, зокрема, про компенсацію транспортним підприємствам столиці. В тому числі тим, які працюють в режимі укриття (наприклад, метрополітен). Та тим, хто вивозить людей з передмість, де тривають бої. Цими днями місто допомагає області і надає автобуси «Київпастрансу» для евакуації людей з Гостомеля, Бучі, Ворзеля та Ірпеня, з Броварського напрямку.

Також додаткові кошти потрібні на електро- та теплозабезпечення міста, інші гострі потреби Києва.

«Резервний фонд, який ми передбачали в бюджеті в мирний час, складає 250 мільйонів гривень. Сьогодні, в умовах війни, ми збільшуємо його до 1,3 мільярдів», – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]