Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На комунальні підприємства столиці прийшли за тими справами, які ми самі передавали правоохоронцям

16 травня 2021 року, 22:20

385 аудитів на комунальних підприємствах і в структурних підрозділах КМДА здійснила міська влада за кілька останніх років та передала матеріали перевірок правоохоронним органам. По багатьох з них правоохоронці і прийшли з обшуками минулого тижня. Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Боротьба з корупцією була і залишається нашим ключовим пріоритетом. І ми робимо все можливе, аби процеси управління були абсолютно прозорими і зрозумілими. За останніх кілька років ми здійснили 385 внутрішніх фінансових аудитів і передали всі документи  правоохоронним органам. І, що цікаво, минулого тижня раптово на велику кількість підприємств прийшли правоохоронці. За тими ж справами, які ми передали, вони хочуть знову вилучати документи, які вже в них є!», – підкреслив Віталій Кличко.

«Якось воно дивно виглядає. І я можу сказати, що з неофіційних джерел надходить інформація, що наради щодо обшуків проводились в Офісі Президента, де поставили чітке завдання. Я вважаю, такі дії спрямовані виключно на дискредитацію міської влади, на дискредитацію мене особисто. Бо ми бачимо маніпуляції і бомбардування багатьох наших підприємств за тими справами, які ми передали правоохоронцям кілька років тому. Чому до цього моменту нічого не робилося, а зараз раптово все почалося?», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]